Blogg

Här finner du artiklar & guider inom allt som rör mobiltelefoni.

Black Week på mobilabonnemang

När Black Week inträffar en gång per år är det många operatörer som ger bra erbjudanden på sina mobilabonnemang. I denna guide hittar du de senaste kampanjerna och rabatterna för i år.

Finns Penny mobilabonnemang kvar?

Penny var en populär mobiloperatör som inte längre finns kvar. Vad hände med dem och vad gör man om man var kund hos dem? Läs mer i denna artikel.

Vattentäta smartphones

För dig som söker en vattentät smartphone har vi skapat denna kompletta guide. Här finner du alternativ på olika modeller samt mycket annat som är bra att tänka på.

Appar för att hitta elbilsladdare

För dig som kör en elbil & vill ta reda på vart du kan ladda den längs vägen har vi skapat denna guide. Här finner du de smartaste apparna & andra knep att tänka på.

5 smarta appar till ditt hem

Allt fler väljer att koppla upp sitt hem för att dra nytta av teknikens fördelar. I denna guide går vi igenom fem smarta appar du bara måste ha till ditt hem.

Kan man spåra en mobiltelefon?

Många undrar hur man kan spåra en mobiltelefon. Kanske har du tappat bort den, eller så vill du hålla lite extra koll på dina barn. I denna guide går vi igenom dina alternativ.

Mobiltelefon för barn

Många undrar vilken smartphone eller mobiltelefon de ska köpa till sina barn. I denna guide ger vi en lista på bra telefoner som passar till de yngsta.