Mobilabonnemang black week

Mobilabonnemang Black Week

Här hittar du alla erbjudanden på mobilabonnemang under Black Week & Black Friday 2023.

Operatör

Samtal & SMS

Surf

Pris per månad

 

Vimla

Fria

3 GB – 100 GB

10 kr Läs mer

Hallon

Fria

5 GB – 100 GB

9 – 59 kr Läs mer

Comviq

Fria

5 GB – 100 GB

28 – 98 kr

Läs mer

Halebop

Fria

2 GB – 300 GB

129 – 300 kr

Läs mer

Tre

Fria

5 GB – obegr.

199 – 399 kr

Läs mer

Karma mobil

Fria

5 GB – 100 GB

99 – 379 kr Läs mer

Tellus mobil

Fria

5 GB – 100 GB

25 kr Läs mer

chilimobil

Fria

obegränsad

129 – 249 kr Läs mer

Tele2

Fria

5 GB – obegr.

249 – 499 kr

Läs mer

Black Week-erbjudanden på mobilabonnemang

 • Vimla: Pris på 10 kr/mån i tre månader oavsett surfmängd.
 • Hallon: Pris på mellan 9–59 kr per månad i tre månader + 50 GB surf.
 • Comviq: 75 % rabatt på alla mobilabonnemang som nu kostar mellan 28–98 kr/mån. Du får det nya priset i 6 månader.
 • Halebop: Tredubbel surf, totalt 300 GB/mån, och sänkt pris från 429 kr till 300 kr på det bästa abonnemanget. Du får de nya villkoren i 6 mån och 12 månaders bindningstid gäller.
 • Tellus: Du betalar 25 kr per månad oavsett vilket abonnemang du tecknar. Efter en månad gäller ordinarie prislista.
 • Chilimobil: 150 respektive 100 kr rabatt i 2 mån på Chilimobils 2 bästa mobilabonnemang. Viaplay och NordVPN ingår utan kostnad i 3 månader.
 • Tele2: Två prissänkta abonnemang finns. Ett abonnemang är prissänkt från 599 till 499, och ett är prissänkt från 299 till 249. Det nya priset gäller 12 mån och bindningstiden är 12 mån.

Så fyndar du mobilabonnemang under Black Week

En av de mest populära varorna att fynda under Black Week är mobilabonnemang och mobiltelefoner. Mobiloperatörerna sänker ofta priserna på sina abonnemang rejält under Black Week och det är därför en väldigt populär produkt för konsumenter att passa på att köpa.

För att få tag i det billigaste och framförallt det bästa mobilabonnemanget under Black Week i år finns det ett par tricks du bör känna till. Vi går igenom vilka nedan tillsammans med hur du gör för att fynda ett mobilabonnemang under denna högtid.

1. Jämför alla Black Week-erbjudanden på mobilabonnemang

Det absolut viktigaste att göra när du planerar att fynda ett mobilabonnemang under Black Week är att ta dig tid att jämföra olika abonnemang och operatörer. Detta för att du ska få det absolut bästa abonnemanget för just dig. När du jämför olika mobilabonnemang finns det ett par saker du bör kika lite extra på:

 • Pris. Självklart är priset viktigt att jämföra. Se till att jämföra priset för hela perioden. Vissa mobiloperatörer kan ge dig exempelvis 50 % rabatt på mobilabonnemanget under ett visst antal månader. Säkerställ därför vad priset landar på även efter den rabatterade perioden.
 • Bindningstid. De flesta abonnemang har ingen bindningstid idag så länge du inte väljer att lägga på en telefon i abonnemanget. Gör du detta är bindningstiden bra att jämföra.
 • Antal GB. Är mycket surf viktigt för dig bör du välja ett abonnemang som erbjuder mycket av den varan. Att köpa till surf är ofta dyrt och något du helst vill undvika för att hålla ner kostnaderna.
 • Täckning. Bor du i en storstad brukar täckning inte vara något problem men bor du däremot på landet bör du välja ett abonnemang och en mobiloperatör som erbjuder bra täckning oavsett vart i landet du befinner dig, framförallt där du bor och brukar befinna dig.
 • Rabatt och erbjudande. Under Black Week kryllar det av rabatter och erbjudanden. Viktigt är dock att du noggrant ser över i villkoren vad som gäller så att erbjudandet faktiskt lever upp till dina förväntningar. Du bör också jämföra vilken operatör som har bäst erbjudanden.

2. Lägg en beställning online

När du väl hittat ett mobilabonnemang som passar dig och dina förväntningar är det dags att besöka operatörens hemsida och lägga en beställning. Detta är bäst att göra online istället för i fysisk butik eftersom erbjudandena kan skilja sig åt. Oftast får du bättre erbjudanden online.

Att beställa ett nytt mobilabonnemang är i regel väldigt enkelt. Det enda du behöver göra är att besöka operatörens hemsida, välja det erbjudande och abonnemang du vill ha och sedan fylla i dina uppgifter. Klart.

3. Flytta med ditt gamla nummer eller få ett nytt

Har du ett mobilnummer sedan tidigare kan du välja att flytta över numret från din gamla operatör till din nya helt utan kostnad. Din nya operatör sköter flytten åt dig. Det enda du behöver göra är att byta SIM-kort när ditt nya abonnemang börjar gälla.

Vill du hellre ha ett nytt nummer väljer du det alternativet. Du får då ett SIM-kort hemskickat med ditt nya telefonnummer.

Vad är Black Friday & Black Week?

Black Friday och numera Black Week är ett fenomen som härstammar från USA. Från början handlade det dock enbart om en dag, Black Friday. Under samma fredag varje år (veckan efter Thanksgiving) infaller en hel dag där butiker och e-handlare sänker sina priser och rear ut sina varor.

Varor som tidigare haft fullt pris sänks alltså och blir nu mycket billigare vilket lockar kunder att handla. Denna tradition fanns i flera decennier enbart i USA men nu har den alltså även spridit sig till Sverige och andra delar av världen. Den har också blivit större och omfattar nu de allra flesta varor som finns att köpa och infaller numera inte bara under en dag utan en hel vecka. Black Week. Man brukar kalla det något av starten på julhandeln.

Till Sverige kom Black Week och Black Friday för första gången år 2013. Under denna period ökade näthandelsförsäljningen med hela 100% jämfört med en vanlig fredag. Än idag är traditionen väldigt populär och människor köar gärna till sina favoritbutiker långt innan öppning för att få tag i de bästa dealsen.

Hålls priserna uppdaterade tills Cyber Monday?

Ja, vi uppdaterar alla priser i denna artikel inför Cyber Monday. Cyber Monday är alltid måndagen efter Black Friday. 2023 är ör Cyber Monday måndag 27 november.

Detta betyder att du inte behöver besöka någon annan artikel för att få reda på vilka erbjudanden på mobilabonnemang som är bäst under Cyber Monday 2023. 

Vanliga frågor

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna vi får om mobilabonnemang och Black Week.

Hur mycket rabatt får man på mobilabonnemang under Black Week?

Tecknar du ett nytt mobilabonnemang under Black Week kan du få upp till 90 % rabatt hos vissa operatörer under ett begränsat antal månader. Hos andra gäller halva priset i ett visst antal månader.

När är Black Week 2023?

Black Week 2023 är fredag hela veckan från den 24 november.

När är Black Friday 2023?

Black Friday 2023 är den Fredag den 24:e november.


Fredrik Ågren Huvudskribent på Mobilkoll.nu