Fello mobilabonnemang

Hos Fello får du mobilabonemmang till lågt pris & täckning i världsklass, då de använder samma nät som Telia.

TILL FELLO →
Fello mobilabonnemang

Vilka mobilabonnemang finns hos Fello?

Just nu finns det 4 olika mobilabonnemang hos Fello där fria samtal och SMS/MMS alltid ingår, det enda som skiljer dem åt är mängden surf. Hos Fello kan beställa ett abonnemang med allt från 3 GB till 24 GB surf.

Operatör

Samtal & SMS

Surf

Pris per månad

 

Fello

Fria

3 GB

53 kr Läs mer

Fello

Fria

8 GB

83 kr Läs mer

Fello

Fria

16 GB

108 kr Läs mer

Fello

Fria

24 GB

138 kr Läs mer

 


Om Fello

Fello grundades år 2013 av ett syskonpar, men ägs numera av Telia. Dessa syskon var trötta på att betala så mycket pengar för abonnemang och att det var så dålig service hos de stora operatörerna. Därför startade de Fello, en svensk mobiloperatör som skulle erbjuda billiga abonnemang och god service.


Vilket nät använder Fello?

Fello använder nätet från Telia, vilket har bäst täckning i Sverige enligt flera undersökningar. De har egna master uppsatta från norr till söder och erbjuder därmed Sveriges mest pålitliga nät.

Med Fellos abonnemang kan du surfa i både 2G, 3G och 4G-nätet på nästintill alla platser i Sverige. Att ett så pass billigt abonnemang som Fello kan erbjuda så pålitligt nät är väldigt bra. Fello har ännu inte lanserat 5G. Detta är dock inget ovanligt sett till de billigare mobilabonnemangen på marknaden.


Vilka fördelar har Fello?

  • Fördelaktigt välkomsterbjudande med extra surf eller halva priset på mobilabonnemanget i 4 månader.
  • Erbjuder mobilabonnemang utan telefon.
  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid.
  • Möjligt att spara surf.
  • Erbjuder telefonsupport.
  • Billiga mobilabonnemang.
  • Använder Telias nät som också har Sveriges bästa nät.

Nackdelar med mobilabonnemang från Fello


Finns det erbjudanden för nya kunder hos Fello?

Något som är väldigt bra hos Fello är deras erbjudanden för nya kunder. Hos Fello får nämligen du som inte tidigare varit kund välja mellan två separata välkomsterbjudanden. Nedan förklarar vi de två alternativen lite närmare:

Erbjudande 1:

  • Halva priset i två månader på ditt nya mobilabonnemang.
  • 50 GB extra surf.

Erbjudande 2:

  • Halva priset i fyra månader på ditt nya abonnemang

Du väljer själv vilket utav erbjudandena du vill nyttja när du blir ny kund hos Fello. Att mobiloperatören erbjuder detta till sina nya kunder är väldigt generöst och något som får dem att sticka ut i mängden.


Hur fungerar tipsrabatten hos Fello?

Hos Fello kan du få en så kallad tipsrabatt på ditt abonnemang om du tipsar någon annan om Fellos tjänster och personen sedan väljer att göra en beställning. För varje ny person du bjuder in drar Fello av en summa på din månadsavgift.

Detta är ett mycket generöst erbjudande sett till andra konkurrenter då de allra flesta ger en engångssumma och inte drar av en del utav din månadsavgift för alltid.


Extra bra priser för studenter & pensionärer

Hos Fello får alla studenter och seniorer bättre pris på abonnemangen. De får också mer surf för pengarna vilket är mycket fördelaktigt. I deras studentabonnemang kan du välja mellan 6 till 35 GB surf men då och då pågår även kampanjer. Exempelvis finns en kampanj just nu som ger dig dubbel surf.

I mobilabonnemangen för pensionärer är mängden surf något lägre men priserna fortfarande billiga. Detta eftersom den äldre publiken ofta inte använder lika mycket surf som en student.


Hur är kundtjänsten hos Fello?

Som kund hos Fello kan du välja mellan flera olika kontaktvägar när det kommer till kundsupport. Du kan både maila, chatta men olikt andra lågprisoperatörer erbjuder Fello dessutom telefonsupport.

Fellos telefonsupport är öppen på vardagar mellan kl 09-17. Chatten är öppen mellan 08-17 och maila kan du göra när du vill. Du kan också välja att fylla i ett formulär och skicka till Fello och be om att bli uppringd. Detta är bra om du vill undvika att sitta i telefonkö.

Fellos kundtjänst är bra men den är ändå inte riktigt i nivå med de större mer premium operatörerna eftersom deras öppettider är något begränsade. Trots detta rankar Fello väldigt bra i diverse jämförelsetjänster. Detta eftersom Fello lägger stor vikt vid bemötandet mot kunder. De är hjälpsamma, trevliga men också personliga vilket många kunder uppskattar.


Vårt omdöme om Fello

Fello är operatören för dig som uppskattar ett billigt pris på ditt abonnemang och för dig som inte störs av det faktum att Fello inte har några fysiska butiker. Fello är en bra operatör för de flesta men kanske lite extra bra för dig som är student eller senior och vill ha så mycket data som möjligt för ett så lågt pris som möjligt.

Att Fello erbjuder kundsupport via flertalet kontaktvägar däribland telefon är också ett plus i kanten. Något som också kan ses som en stor fördel är deras generösa välkomsterbjudanden där nya kunder kan välja mellan olika erbjudanden. Du kan antingen få extra surf eller halva priset på fakturan i hela fyra månader.

Något som kan ses som en nackdel är att de inte har något abonnemang med helt fri surf men också att du inte har möjlighet att också köpa en mobiltelefon billigt när du tecknar abonnemang hos dem. Fello säljer nämligen enbart mobilabonnemang, inga mobiltelefoner.


Vanliga frågor

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna vi får om mobilabonnemang från Fello.

Kan jag välja mobiltelefon med mitt abonnemang hos Fello?

Det finns möjlighet att välja en mobiltelefon til sitt mobilabonnemang från Fello. Då och då har Fello samarbeten med diverse mobiltillverkare. Ibland finns alltså möjligheten att även köpa en telefon med ditt abonnemang men du kan alltså inte välja mellan många modeller.

Kan jag surfa inom EU med Fellos abonnemang?

Du kan surfa inom EU med abonnemanget från Fello. Du kan använda hela din surfmängd inom EU/EES. Samtal, SMS och MMS ingår också alltid.

Har Fello mobilabonnemang med fri surf?

Nej, Fello erbjuder i dagsläget inget mobilabonnemang med fri surf. Det abonnemang med högst surf som de erbjudar har 24GB, vilket kan anses vara relativt lågt sett till mängden surf andra mobiloperatörer erbjuder.

Hur länge kan jag spara surf hos Fello?

Hos Fello kan du spara din surf hur länge du vill. Det finns alltså inget slutdatum så länge du inte väljer att avsluta din abonnemang. Du kan dock enbart spara upp till 25 GB i surfpotten.


Fredrik Ågren Huvudskribent på Mobilkoll.nu