Samsungmobil med abonnemang

Här finner du all information du behöver veta om mobilabonnemang med mobil.

 • Operatörer som erbjuder Samsungmobil med abonnemang
 • Välj mellan telefoner som Samsung Galaxy S, Galaxy A, Galaxy Z och Galaxy Z Flip. 
 • Senaste kampanjer & erbjudanden

Vilka operatörer erbjuder Samsungmobil med abonnemang?

De främsta mobiloperatörerna som erbjuder Samsungmobil med abonnemang är Tre, Hallon, Halebop, Comviq och Tele2. Genom dessa kan du alltså beställa ett mobilabonnemang där en Samsungmobil ingår mot en fast månadskostnad.

Operatör

Samtal & SMS

Surf

Pris per månad

 

Tre

Fria

5 GB – obegr.

199 – 429 kr

Läs mer

Hallon

Fria

10 GB – 100 GB

49 – 179 kr Läs mer

Halebop

Fria

3 GB – 100 GB

149 – 399 kr

Läs mer

Comviq

Fria

6 GB – 100 GB

145 – 295 kr

Läs mer

Tele2

Fria

5 GB – obegr.

249 – 499 kr

Läs mer

Vad innebär det att skaffa Samsungmobil med abonnemang?

Att skaffa en Samsungmobil med abonnemang innebär att du köper både mobiltelefonen och abonnemanget från samma operatör.

Detta gör att allt samlas på en och samma faktura, vilket förenklar betalningarna och ger en smidig överblick över dina kostnader.

Dessutom kan du ofta ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter, samt möjligheten att betala av telefonen månadsvis istället för hela beloppet på en gång.


Vad kostar ett abonnemang med Samsung-telefon?

Kostnaden för ett mobilabonnemang inklusive mobiltelefon varierar mellan 200 och 2 000 kr per månad. Ett normalt pris är ca 500 kr/mån. Priset beror på den valda operatören, avbetalningsperioden, mängden surfdata samt vilken telefonmodell du väljer.

Faktorer som avgör priset inkluderar:

 • Surfvolym: Mängden mobildata du får använda varje månad kan sträcka sig från 3 GB till obegränsat.
 • Telefonmodell och avbetalning: Vilken modell av Samsung-telefon du väljer samt om du betalar av telefonen månadsvis och under hur lång tid påverkar också kostnaden.
 • Operatör: Priserna varierar mellan olika operatörer.

Här nedan är en sammanfattning av prisintervallen för en Samsung-mobil tillsammans med abonnemang hos några av de största operatörerna:

 • Tre: 379 – 2 159 kr/mån
 • Hallon: 179 – 969 kr/mån
 • Comviq: 225 – 1136 kr/mån
 • Tele2: 346 – 2 261 kr/mån
 • Halebop: 199 – 1 989 kr/mån

Dessa priser inkluderar fria samtal och SMS, med surfvolymer som varierar från 3 GB till abonnemang med obegränsad data.


Tjänar man på att skaffa en Samsungmobil med abonnemang?

Ja, du tjänar i princip alltid på att skaffa en Samsungmobil tillsammans med ett abonnemang, när det handlar om nya och inte begagnade telefoner.

Genom att binda dig till ett abonnemang hos operatören kan de ofta sänka priset på mobilen, vilket gör det mer ekonomiskt fördelaktigt.

I vissa fall kan du få mobilen eller andra tillbehör på köpet när du tecknar ett abonnemang och binder dig hos operatören. Det finns också möjlighet att få rabatt genom att byta in din gamla mobil.


Tjänar man på att skaffa en Samsungmobil med abonnemang?

Ja, du tjänar i princip alltid på att skaffa en Samsungmobil tillsammans med ett abonnemang, när det handlar om nya och inte begagnade telefoner.

Genom att binda dig till ett abonnemang hos operatören kan de ofta sänka priset på mobilen, vilket gör det mer ekonomiskt fördelaktigt.

I vissa fall kan du få mobilen eller andra tillbehör på köpet när du tecknar ett abonnemang och binder dig hos operatören. Det finns också möjlighet att få rabatt genom att byta in din gamla mobil.


Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 med abonnemang kostar från 339 kr/mån och uppåt.

Samsung Galaxy S24 är en av de populäraste telefonerna på marknaden, känd för sin imponerande prestanda och eleganta design. Den har en 6,2-tums Dynamic AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz, vilket ger en fantastisk visuell upplevelse.

Med en kraftfull Exynos 2400-processor och upp till 12 GB RAM hanterar den många uppgifter smidigt. Kamerasystemet inkluderar en 108 MP huvudkamera som tar exceptionella bilder även i svagt ljus. Batteriet på 4000 mAh stödjer snabbladdning, vilket gör att du snabbt kan ladda upp mobilen.


Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 med abonnemang kostar från 219 kr/mån och uppåt. Samsung Galaxy A54 är en populär telefon som erbjuder utmärkt värde för pengarna. Den har en 6,5-tums Super AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 90Hz, vilket ger skarpa och livfulla bilder.

Utrustad med en Exynos 1380-processor och upp till 8 GB RAM, levererar den pålitlig prestanda för daglig användning.

Kamerasystemet består av en 50 MP huvudkamera, en ultravidvinkelkamera och en djupsensor, vilket möjliggör mångsidig fotografering. Med ett batteri på 5000mAh som stödjer snabbladdning, kan du använda din telefon hela dagen utan bekymmer.


Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung Galaxy Z Fold 5 med abonnemang kostar från 610 kr/mån och uppåt. Samsung Galaxy Z Fold 5 är en banbrytande telefon med en innovativ vikbar design som erbjuder både en kompakt och en stor skärmupplevelse.

Den har en 7,6-tums Dynamic AMOLED-huvudskärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz och en 6,2-tums Super AMOLED-yttre skärm. 

Utrustad med en kraftfull Snapdragon 8 Gen 2-processor och upp till 12 GB RAM, hanterar den krävande appar och multitasking med lätthet. Kamerasystemet inkluderar en 50 MP huvudkamera, en 12 MP ultravidvinkelkamera och en 10 MP telefoto-kamera.

Med ett 4400 mAh batteri och stöd för snabbladdning är Galaxy Z Fold 5 byggd för att hålla jämna steg med din aktiva livsstil.


Samsung Galaxy Z Flip 5

Samsung Galaxy Z Flip 5 med abonnemang kostar från 459 kr/mån och uppåt. Samsung Galaxy Z Flip 5 är en elegant och kompakt vikbar telefon som kombinerar stil med funktionalitet. Den har en 6,7-tums Dynamic AMOLED-huvudskärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz, vilket ger en smidig och skarp visuell upplevelse.

Utsidan har en 3,4-tums Super AMOLED-skärm som gör att du enkelt kan kontrollera notifikationer och snabbt svara på meddelanden. Utrustad med en kraftfull Snapdragon 8 Gen 2-processor och 8 GB RAM, erbjuder den hög prestanda för både arbete och nöje.

Kamerasystemet består av en 12 MP huvudkamera och en 12 MP ultravidvinkelkamera, som ger skarpa och klara bilder. Med ett batteri på 3700 mAh och stöd för snabbladdning är Galaxy Z Flip 5 byggd för att klara av en hel dags användning.


Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 med abonnemang kostar från 329 kr/mån och uppåt. Samsung Galaxy S23 är utrustad med en imponerande trippelkamera som inkluderar en huvudkamera på 50 MP med f/1,8-bländare för skarpa bilder och bokeh-effekter. Dess teleobjektiv erbjuder 3x optisk zoom och 30x SpaceZoom för avlägsna motiv. 

Den drivs av en kraftfull Snapdragon 8 Gen 2 Pro-processor med 5G-stöd för snabb prestanda. Med en ljusstark AMOLED 2x-skärm och upp till 120 Hz uppdateringsfrekvens är den idealisk för spel och multimedia.

Galaxy S23 har en robust design med Gorilla Victus 2-glas på båda sidor och en ram av Armor Aluminium för hållbarhet. Batteriet på 3 900 mAh stöder också snabbladdning.


Hur väljer man den bästa Samsung-telefonen med abonnemang?

Att välja den bästa Samsung-telefonen med abonnemang beror på dina specifika behov och preferenser.

Här är några steg som kan hjälpa dig att göra ett val:

 • Identifiera dina behov: Vad använder du telefonen till? Vill du ha den senaste tekniken, bästa kameran, eller lång batteritid? Gör en lista över dina prioriteringar.
 • Bestäm din budget: Hur mycket är du villig att spendera varje månad för både abonnemanget och telefonen? Detta kommer att påverka vilka modeller och mobilabonnemang som är tillgängliga för dig.
 • Jämför olika telefonmodeller: Samsung erbjuder ett brett utbud av modeller med varierande funktioner och prispunkter. Jämför specifikationer som processorhastighet, kamerakvalitet, skärmstorlek och design.
 • Kolla på abonnemangserbjudanden: Många operatörer erbjuder olika abonnemangspaket som inkluderar telefoner till rabatterat pris eller ingår i månadsavgiften. Jämför olika operatörers erbjudanden för att hitta det som passar bäst för dig.
 • Läs recensioner och användarfeedback: Ta reda på vad andra användare tycker om telefonen och operatörens service. Detta kan ge dig en bättre uppfattning om pålitligheten och prestandan på lång sikt.
 • Kontrollera täckning och service: Se till att operatören har bra täckning och service där du planerar att använda telefonen mest.
 • Besök en butik om möjligt: Om du har möjlighet, besök en butik för att få en hands-on upplevelse av telefonen innan du fattar ett beslut.

Genom att gå igenom dessa steg kan du göra ett välgrundat beslut som passar dina behov och budget när du väljer den bästa Samsung-telefonen med abonnemang.


Fördelar och nackdelar med Samsungmobil med abonnemang

Att köpa en Samsung-mobil med abonnemang har både fördelar och nackdelar. Här är några att överväga:

Fördelar

 • Lägre kostnad och bra erbjudanden: Genom att köpa en telefon med abonnemang kan du få ett lägre pris jämfört med om du hade köpt abonnemang och telefon separat. Många operatörer har också bra erbjudanden på mobil tillsammans med abonnemang.
 • Delbetalning: När du tecknar ett abonnemang med mobil behöver du inte betala hela summan för telefonen på en gång, du delbetalar den tillsammans med ditt abonnemang. Det gör att du inte behöver lägga ut en stor summa pengar direkt.
 • Uppgraderingsmöjligheter: Vissa operatörer erbjuder uppgraderingsprogram där du kan byta till en nyare telefon efter ett visst antal månader, vilket håller dig uppdaterad med den senaste tekniken.
 • Service och support: Abonnemangspaket kan inkludera servicefördelar som snabbare hantering av reparationer eller ersättningsenheter vid problem.

Nackdelar

 • Bindningstid: Många abonnemang har en bindningstid, vilket innebär att du kan vara fast med operatören och telefonen längre än du först tänkt.
 • Begränsningar i val av telefon: Du kan vara begränsad till de telefonmodeller som erbjuds av din operatör, vilket kan innebära att du inte kan välja den senaste eller mest avancerade modellen om den inte finns tillgänglig.
 • Kostnader vid tidig uppsägning: Om du behöver avbryta abonnemanget innan bindningstiden är över kan det medföra kostnader för tidig uppsägning eller återstående betalningar för telefonen.
 • Mindre flexibilitet vid byte av operatör: Att köpa en telefon med abonnemang kan binda dig till en viss operatör under bindningstiden, vilket kan minska flexibiliteten om du vill byta operatör.

Att välja en Samsung-mobil med abonnemang kan vara fördelaktigt för många användare beroende på deras specifika behov och budget. Det är viktigt att jämföra olika erbjudanden och överväga både fördelar och nackdelar innan du fattar ett beslut.


Vilken Samsungtelefon ska jag skaffa till mitt abonnemang?

Vilken Samsungtelefon du ska skaffa till ditt abonnemang beror på din budget och dina behov. Här är några alternativ:

 • Prisklass Låg: Samsung Galaxy A55– prisvärd, bra prestanda för grundläggande användning.
 • Prisklass Mellan: Samsung Galaxy S23– något högre prisklass och nyare teknik
 • Prisklass Hög: Samsung Galaxy Z Fold 5 – topprestanda, avancerad kamera, och senaste tekniken.

Vanliga frågor

Här nedan besvarar vi några av de vanligaste frågorna om att köpa en Samsung-mobil med abonnemang:

Hur lång bindningstid har ett mobilabonnemang med Samsungtelefon?

Bindningstiden för ett mobilabonnemang med en Samsungtelefon varierar beroende på operatör och erbjudande, men de vanligaste alternativen är 12, 24 och 36 månader.

Vad händer om telefonen går sönder?

Om telefonen går sönder under bindningstiden, täcker operatören vanligtvis reparationen eller bytet enligt garantin eller försäkringen som ingår i abonnemanget. Om garantin har löpt ut eller bindningstiden är slut, behöver du kontakta Samsung för att få hjälp med reparation eller service.


Fredrik Ågren Huvudskribent på Mobilkoll.nu