Chilimobil mobilabonnemang

Hos Chilimobil hittar du mobilabonnemang till riktigt bra priser, du kan även få ned månadskostnaden ännu mer genom att värva dina vänner.

TILL CHILIMOBIL →
Chilimobil mobilabonnemang

Vilka mobilabonnemang finns hos Chilimobil?

Just nu finns det 4 olika mobilabonnemang hos Chilimobil där fria samtal och SMS/MMS och obegränsad surf alltid ingår, det enda som skiljer dem åt är surfhastigheten.

Hos Chilimobil ligger hastigheten på mellan 3 Mbit/s till 100 Mbit/s eller bästa hastighet. Bästa hastighet är oftast långt över 100 Mbps om du har tillgång till 5G-nätet.

Operatör

Samtal & SMS

Surf

Pris per månad

 

chilimobil

Fria

Obegr.

149 kr Läs mer

chilimobil

Fria

Obegr.

249 kr Läs mer

chilimobil

Fria

Obegr.

299 kr Läs mer

chilimobil

Fria

Obegr.

299 kr Läs mer

Vilket nät har Chilimobil?

Chilimobil använder mobilnätet från Tre. Du kan därmed räkna med samma täckning som Tre när du tecknar ett mobilabonnemang genom Chilimobil.

Anledningen till att de valde att hyra in sig på just nätet från Tre beror på den stora kapaciteten och den goda täckningen. Tre har vunnit flera priser för sitt mobilnät hos testbolaget Tutela.


Vad är fördelarna med Chilimobil?


Nackdelar med Chilimobil

 • Ingen kundtjänst via telefon.
 • Du kan inte nå kundtjänsten under helgen.
 • Oanvänd surf går inte att spara.
 • En månads uppsägningstid.
 • Går enbart använda max 25 GB surf i utlandet inom EU/EES.
 • Erbjuder inga familjeabonnemang.

Hur fungerar deras abonnemang utomlands?

Inom EU/EES gäller samma samtals, SMS- och MMS-priser som hemma när du har ett abonnemang från Chilimobil. När det kommer till surf kan du använda upp till 25 GB per månad. Dessa regler gäller enbart inom EU/EES, för andra länder finns en prislista inne på Chilimobils officiella hemsida.


Erbjuder Chilimobil företagsabonnemang?

Trots att Chilimobil är en lågprisoperatör erbjuder de mobilabonnemang för företagare, något många andra mobiloperatörer i samma prisklass inte gör.

Det kan vara något av en process att teckna ett företagsabonnemang hos andra företag, men hos Chilimobil är det enkelt. Det finns olika abonnemangsformer för företag beroende på hur mycket surf som behövs.


Få obegränsad surf till bra pris

Chilimobil har riktigt bra pris på sina mobilabonnemang med obegränsad surf. I dessa abonnemang kan du använda hur mycket surf du vill utan att bli begränsad på något sätt. Detta gäller i Sverige. Inom EU/EES kan du enbart använda max 25 GB per månad.


Kan man få mobiltelefon med sitt abonnemang från Chilimobil?

Chilimobil har ett samarbete med Samsung där du kan beställa mobiltelefoner ihop med ditt mobilabonnemang. När du klickar dig in till mobiltelefoner på Chilimobils webbsida hamnar du automatiskt på en landningssida hos Samsung där du får välja vilken mobiltelefon och abonnemang från Chilimobil du önskar beställa.

Utbudet av mobiltelefoner är således begränsat eftersom du enbart kan beställa Samsung-telefoner tillsammans med ditt abonnemang. Önskar du en telefon av annat varumärke behöver du därmed köpa det separat vilket troligtvis kommer ge dig en högre totalkostnad jämfört med om du hade beställt dem ihop.


Chilimobil student- & seniorabonnemang

Chilimobil erbjuder mobilabonnemang för pensionärer och studenter vilket innebär att du får ett extra bra månadspris om du tillhör någon utav dessa målgrupper.

Studentabonnemang

 • Student Fri Surf 1 Mbps: 65 kr/mån första tre månaderna, därefter 129 kr/mån.
 • Student Fri Surf 10 Mbps: 139 kr/mån första tre månaderna, därefter 279 kr/mån.
 • Student Fri Surf 100 Mbps: 165 kr/mån första tre månaderna, därefter 329 kr/mån.
 • Student Fri Surf med högsta hastighet: 189 kr/mån första tre månaderna, därefter 379 kr/mån.

Seniorabonnemang

 • Senior Fri Surf 1 Mbps: 65 kr/mån första tre månaderna, därefter 129 kr/mån.
 • Senior Fri Surf 10 Mbps: 249 kr/mån första tre månaderna, därefter 279 kr/mån.
 • Senior Fri Surf 100 Mbps: 249 kr/mån första tre månaderna, därefter 329 kr/mån.
 • Senior Fri Surf med högsta hastighet: 249 kr/mån första tre månaderna, därefter 379 kr/mån.

Hur är kundtjänsten hos Chilimobil?

Många mobiloperatörer i Sverge saknar kundtjänst via telefon, så även Chilimobil. Kundtjänst via telefon är något som kostar mycket att erbjuda och detta är en av anledningarna till att Chilimobil kan hålla nere sina priser. Du kan komma i kontakt med Chilimobil via Chatt, E-mail eller Facebook-Messenger.

Chilimobil är tillgängliga via chatt:

 • Måndag-Torsdag: 08-17
 • Fredag: 08-15:30

Du kan maila eller skicka iväg Messenger-meddelande när du vill. Där kan du räkna med att få svar inom 24 timmar. Under chattens öppettider får du svar direkt.


Vårt omdöme om Chilimobil

Vi anser att Chilimobil är en mycket bra och prisvärd mobiloperatör. De erbjuder exempelvis prisvärda abonnemang med obegränsad surf du kan även kan använda i utlandet. På den typen av mobilabonnemang kan även du som senior eller student få extra bra pris.

Om nackdelarna såsom kundtjänsten, maxanvändningen av surf i utlandet och brist på val av mobiltelefoner inte begränsar dig tycker vi att du bör se Chilimobil som ett mycket attraktivt alternativ.


Vanliga frågor

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna vi får om mobilabonnemang från Chilimobil.

Erbjuder Chilimobil 5G i sina mobilabonnemang?

Chilimobil erbjuder 5G i alla sina mobilabonnemang. Mobiltelefonen du har behöver dock stödja 5G för att det ska gå att utnyttja.

Hur kan Chilimobil ha så låga priser på sina abonnemang?

Chilimobil är en lågprisoperatör som bland annat exkluderat kundtjänst via telefon, något som gör att de kan hålla sina priser nere jämfört med andra aktörer på marknaden.

Har Chilimobil familjeabonnemang?

Nej, Chilimobil erbjuder inga familjeabonnemang. De har dock redan låga priser, så det kan ändå vara värt att se över om det är värt att teckna ett abonnemang för familjen med denna operatör.

Vem äger Chilimobil?

Chilimobil (Chilimobil Sweden AB) är ett privatägd bolag med ursprung i Norge. De äger inte sitt eget nät utan hyr istället in sig på samma nät som Tre.


Fredrik Ågren Huvudskribent på Mobilkoll.nu