Katshing mobilabonnemang

Med ett mobilabonnemang från Katshing får du täckning i världsklass, samtidigt som de erbjuder Nonstop surf i alla sina paket.

TILL KATSHING →
Katshing mobilabonnemang

Vilka mobilabonnemang erbjuder Katshing?

Just nu erbjuder Katshing 5 olika mobilabonnemang där fria samtal och SMS/MMS alltid ingår, det enda som skiljer dem åt är mängden surf. Hos Katshing kan beställa ett abonnemang med allt från 2 GB till 42 GB surf.

Operatör

Samtal & SMS

Surf

Pris per månad

 

katshing logo

Fria

2 GB

95 kr Läs mer

katshing logo

Fria

6 GB

145 kr Läs mer

katshing logo

Fria

12 GB

195 kr Läs mer

katshing logo

Fria

22 GB

245 kr Läs mer

katshing logo

Fria

42 GB

295 kr Läs mer

Om Katshing

Katshing var en jätte inom mobilmarknaden från att de startade 2003. År 2006 gick bolaget dock i konkurs. 2020 startade man upp ett helt nytt bolag under samma namn. Katshing är en ny lågprisoperatör på marknaden. Affärsidén är att erbjuda mobilabonnemang med det unika erbjudandet Nonstop surf.


Vilka fördelar har Katshing?

 • Erbjuder alla mobilabonnemang utan bindning eller uppsägningstid.
 • Möjligt att fortsätta surfa när din surfmängd är slut.
 • Snabb kundtjänst via chatt och sociala medier.
 • Halva priset på abonnemanget de två första månaderna.
 • Lågt pris på sina produkter.
 • Du kan beställa återanvända telefoner tillsammans med ditt abonnemang.

Nackdelar med Katshing

 • Inte möjligt att spara oanvänd surf.
 • Finns inget abonnemang med obegränsad surf.
 • Går inte pausa abonnemang.
 • Ingen kundtjänst via telefon.
 • Du kan inte använda mycket surf i utlandet.
 • Saknar möjlighet att ringa samtal över 4G-nätet.
 • Har inte avtal med alla länder i världen.

Vilket nät använder Katshing?

Katshing har samma nät som Tele2 vilket innebär att du som kund hos Katshing kommer uppleva samma täckning som du hade gjort hos Tele2. Tele2:s nät har blivit utsett till Sveriges näst bästa nät.

Något Katshing saknar är möjligheten att ringa samtal över 4G-nätet. Får du ett samtal kopplar mobilen om till 3G eller 2G. Kopplar det över till 2G kommer du inte kunna surfa under samtalet. Katshing stödjer heller inte Wi-Fi samtal. Det innebär att du måste ha täckning för att kunna ringa och skicka sms som vanligt.


Har Katshing några fysiska butiker?

Katshing tillhandahåller inga fysiska butiker utan säljer enbart sina abonnemang och hårdvaror via webbsidan. Det gör att Katshing kan hålla nere sina priser eftersom fysiska butiker kostar väldigt mycket för en operatör.

Det är också bra för konsumenter att beställa mobilabonnemang online då man alltid får 14 dagars ångerrätt vilket man inte nödvändigtvis får via fysiska butiker.


Så fungerar Katshing Nonstop surf

Katshing erbjuder något unikt som de kallar för Nonstop surf. Hos de flesta mobiloperatörerna i Sverige kan du inte fortsätta surfa om din surfmängd är slut.

Hos Katshing kan du däremot fortsätta surfa helt kostnadsfritt när din surf tar slut. Detta till en hastighet på 1 Mbit/s. Det är positivt att man kan fortsätta surfa men vana surfare kommer troligtvis tycka det går långsamt, speciellt om man ska streama videos och liknande.


Få en renoverad iPhone med ditt mobilabonnemang

Det finns inte många telefoner att välja mellan i Katshings sortiment, men det finns ett fåtal iPhones du kan beställa tillsammans med ditt mobilabonnemang. Dessa är återanvända iPhones men som såklart är fräscha och välfungerande. Det positiva med detta är att:

 • Telefonerna är återställda och testade.
 • Telefonerna är packade i nya lådor.
 • 15 månaders garanti ingår.
 • Du sparar pengar och gynnar samtidigt miljön.

Det går även bra att beställa ett abonnemang utan telefon hos Katshing om så önskas.


Hur fungerar abonnemangen från Katshing utomlands?

Ditt mobilabonnemang från Katshing fungerar även utomlands. Operatören har avtal med operatörer i de allra flesta länder i världen. Om du planerar att resa till något mer udda resmål rekommenderas du dock att kontakta Katshing först för att se att ditt abonnemang säkert kommer fungera när du är borta eller titta i prislistan för utlandet som finns på sajten.

Reser du inom EU/EES är det kostnadsfritt att ringa, SMSa och MMSa till alla operatörer inom EU/EES. Hur mycket surf du kan använda beror på vilket abonnemang du har.

För att du inte ska riskera att få höga oväntade kostnader när du befinner dig utomlands finns en kreditlimit på 500 kr/månaden som avser trafik och tjänster som inte är inkluderat i ditt abonnemang.


Har Katshing bindningstid eller uppsägningstid?

Hos Katshing har du varken bindningstid eller uppsägningstid på ditt mobilabonnemang. Det finns heller ingen startavgift.  Detta innebär att du kan säga upp ditt abonnemang när du vill och inte behöva betala någon extra kostnad för detta. Beställer du en telefon tillsammans med abonnemanget får du däremot en bindningstid på 24 månader.


Katshing Friends

Med Katshing Friends kan du sänka din månadskostnad genom att värva vänner att bli kund hos Katshing. Både du och din vän får då 10 kronor rabatt per månad på era abonnemang. Du kan värva upp till 5 vänner vilket gör att du kan få upp till hela 50 kronor rabatt på ditt abonnemang.


Vårt omdöme om Katshing

Utbudet hos Katshing påminner om resterande lågprisoperatörer som också hyr in sig i andra operatörers nät. Med Katshing får god täckning i Tele2:s nät till ett bättre pris än hos Tele2.

Något positivt är att du kan fortsätta surfa när din surfmängd är slut, dock går det relativt långsamt och du kan inte surfa på samma sätt som du kan göra med din egen surf som ingår i abonnemanget.

En nackdel är att det inte finns något abonnemang med obegränsad surf. Den högsta surfmängden du kan välja är 42 GB. Den som surfar mycket kan därmed komma att bli begränsad, speciellt eftersom det inte går att spara oanvänd surf och därmed bygga upp en surfpott.


Vanliga frågor

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna vi får om mobilabonnemang från Katshing.

Erbjuder Katshing 5G?

Nej, Katshing har ännu inte lanserat 5G. Detta är troligtvis något som kommer komma längre fram, med tanke på att de delar nät med Tele2 som i sin tur erbjuder 5G.

Finns det mobilabonnemang med obegränsad surf hos Katshing?

Nej, Katshing har inga mobilabonnemang med obegränsad surf. Den största surfmängden du kan välja är 42 GB. Surfen sparas inte i någon surfpott utan förnyas varje månad.

Kan jag flytta över mitt telefonnummer till Katshing?

Ja, du kan flytta över ditt telefonnummer till Katshing från en annan operatör. När du beställer ditt abonnemang väljer du att flytta med ditt nuvarande nummer.


Fredrik Ågren Huvudskribent på Mobilkoll.nu